Korku filmlerini izlemeyi seviyorsanız bu filmi kaçırmamalısınız. Başrollerinde Olivia Scott Welch’in oynadığı bu korku filmi çok yakında seyircileri ile buluşuyor. Jenn Wexler yönetmenliğinde The Sacrifice game filmi!

Read more

Amerikan yapımı bilim kurgu filmlerine yeni bir soluk geliyor. Bryan Woods’un yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde Adam Driver’ın oynadığı filmi kaçırmamalısınız. Bilim kurgu sevenler için 65 filmi fragmanı karşınızda!

Read more

David Magee tarafından yazılan müzikal fantastik filmi 26 Mayıs’ta gösterime giriyor. Daha önceleri animasyon türünde çekilen filmin konusu bu sefer farklı bir şekilde beyaz ekrana yansıtılıyor. Rob Marshall yönetmenliğinde The Little Mermaid filmi sizlerle, iyi seyirler.

Read more

David F. Sandberg’in yönetmenliğini üstelendiği Amerikan yapımı süper kahraman filmi 2. serisi ile karşınıza geliyor. İlk filmi ile tüm beğenileri kazanan ünlü oyuncu Zachary Levi yeniden filmin başrolünü üstleniyor. Shazam: Fury Of The Gods filmi 17 Mart’ta sinemalarda, iyi seyirler.

Read more

Steven Soderbergh yönetmenliğindeki Amerikan yapımı dans türündeki filmin son serisi merakla bekleniyor. Başrolünü Channing Tatum’un oynadığı film ekranların karşısına yeni serisi ile çıkıyor. Serinin son filmi Magic Mike’s Last Dance fragmanı karşınızda.

Read more

Steven Caple Jr. yönetmenliğinde çıkacak olan serinin yeni filmi farklı konusuyla ekranlara geliyor. Amerikan aksiyon kurgu filminde Anthony Ramos, Pete Davidson gibi birçok oyuncu yer almaktadır. Transformers: Canavarların Yükselişi filmi fragmanı sizlerle.

Read more

James Mangold tarafından yönetilen ve senaryosu Mangold, Jez Butterworth ve John-Henry Butterworth tarafından ortaklaşa yazılmıştır. Başrolünde Harrison Ford’un oynadığı Amerikan aksiyon filminin yeni serisi ile 30 Haziran’da vizyona giriyor. Serinin son filmi olan Indiana Jones 5 yeni fragmanı, sizlerle.

Read more

Ruskin tarafından yazılan ve yönetilen Amerikan tarihi suç drama filmidir. Başrollerinde Keira Knightley ve Chris Cooper’ın oynadığı filmin ilk gösterim tarihi 17 Mart olarak belirlendi. Yönetmen Matt Ruskin’den yeni film Boston Strangler sizlerle, iyi seyirler.

Read more

Francis Daley tarafından yazılan ve yönetilen rol yapma oyununa dayanan film, tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Chris Pine ve Michelle Rodriguez’in bulunduğu fantastik film 31 Mart’ta seyircileri ile buluşuyor. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves filmi fragmanı sizlerle, iyi seyirler.

Read more

Amerikan yapımı aksiyon dolu filmin yeni serisini heyecanla bekleyen izleyicilere müjde! Efsane film çok yakında sizlerle buluşuyor. Yönetmenliğini Chad Stahelski’nin yaptığı ve başrolü Keanu Reeves’in oynadığı film 27 Mayıs’ta vizyonda. Serinin beklenen filmi John Wick: Chapter 4 fragmanı sizlerle, iyi seyirler.

Read more