2023 yılında tekrardan çekilen bu aksiyon dolu diziyi mutlaka izlemelisiniz. Başrollerinde Hiroyuki Sanada’nın oynadığı dizi çok yakında hayranları ile buluşacak. Japon tarihi konulu yeni yapım Shogun dizisi fragmanı, iyi seyirler!

Read more

Kanadalı yazar Edo van Belkom tarafından yazılan dizinin yayın tarihi 26 Ocak 2023 olarak belirlendi. Bella Shepard, Armani Jackson, Chloe Rose Robertson başrolleri paylaşıyor. Wolf Pack fragmanı sizlerle, iyi seyirler.

Read more

15 ocak 2023’te yayımlanmaya başlayacak olan diziyi HBO Max’te seyredebilirsiniz. Pedro Pascal, Bella Ramsey ve Gabriel Luna, dizinin başrollerini üstleniyor. The Last of Us 2. fragmanı sizlerle, keyifli seyirler.

Read more

David Macpherson tarafından yaratılan dizi doğaüstü gerilim türünde piyasaya çıkıyor. Başrollerde Martin Compston, Iain Glen ve Emily Hampshire oynuyor. The Rig fragmanı sizlerle, keyifli seyirler.

Read more

Bad Wolf ve New Line Productions tarafından üretilen dizinin yeni sezon hazırlıkları tamamlanıyor. Ocak 2023’te çıkması planlanan dizinin başrolünde Dafne Keen, Brian Fisher ve Amir Wilson oynuyor. His Dark Materials fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

2023 yılında seyirciyle buluşması planlanan dizinin başrollerinde Alexandra Daddario, Jack Huston ve Tongayi Chirisa oynuyor. İlk fragmanıyla heyecan uyandıran Mayfair Witches karşınızda, keyifli seyirler.

Read more

HBO’da yayımlanacak olan dizinin 2023 yılında çıkması bekleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna bulunuyor. The Last of Us fragmanı sizlerle, iyi seyirler.

Read more