Neil Jordan tarafından yönetilen filmin 2. fragmanı karşınıza geliyor. Başrollerini Liam Neeson, Daniela Melchior ve Diane Kruger paylaşıyor. Marlowe fragmanı sizlerle, sakın kaçırmayın.

Read more

James Bird’ün hem yazıp hem yönettiği film Ağustos 2022’de vizyona girdi. Başrollerde Jonathan Rhys Meyers, Elena Kampouris ve Doron Bell yer alıyor. Wifelike fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

Nathan Frankowski tarafından yönetilen film 9 Ocak 2023’te vizyona giriyor. Alice Orr-Ewing, Joe Doyle ve Eveline Hall başrolleri paylaşıyor. The Devil Conspiracy fragmanı sizlerle, keyifli seyirler.

Read more

Mauro Borrelli tarafından yönetilen film gizemli olaylarıyla seyircileri ekrana kilitleyecek. Başrollerde Martin Lawrence, Melissa Roxburgh, John Malkovich ve Robert Knepper oynuyor. Mindcage fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

Rian Johnson tarafından yönetilen film Netflix aracılığı ile izleyiciye ulaşıyor. Başrollerde Madelyn Cline, Daniel Craig, Kate Hudson ve Edward Norton bulunuyor. Glass Onion 2. fragman sizlerle, keyifli seyirler.

Read more

Ellis Frazier tarafından filmin yazarlığını Michael Jai White üstleniyor. Başrollerde Tom Berenger, Micheal Jai White ve Louis Mandylor oynuyor. As Good As Dead fragmanı sizlerle, keyifli seyirler.

Read more

Anna Gutto’nun yönettiği film 29 Temmuz 2022’de vizyona girdi. Başrollerinde Juliette Binoche, Hala Finley ve Morgan Freeman oynuyor. Paradise Highway fragmanı sizlerle, sakın kaçırmayın.

Read more

Adam Patterson ve Declan Lawn tarafından yönetilen film 27 temmuz 2022’de vizyona girdi. Başrollerde Robert Freegard, Alice Archer ve Mae Hansen oynuyor. Rogue Agent fragmanı sizlerle, keyifli seyirler.

Read more

7 Ekim 2022’de çıkan filmin yönetmenliğini David O. Russell yapıyor. Başrollerde ise Christian Bale, Margot Robbie ve Taylor Swift oynuyor. Amsterdam fragmanı karşınızda, keyifli seyirler.

Read more

Brett Donowho tarafından yönetilen film 6 Ocak 2023’te vizyona giriyor. Nicolas Cage’e Ryan Kiera Armstrong, Noah Le Gros ve Kerry Knuppe eşlik ediyor. The Old Way fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more