Edward Berger tarafından yönetilen 29 Eylül 2022’de Netflix’te yayımlanacak. Oyuncu kadrosunda Felix Kammerer, Daniel Brühl ve Albrecht Schuch bulunuyor. All Quiet on the Western Front fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

13 Mayıs 2022’de vizyona giren filmin son fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayımlandı. James Nunn tarafından yönetilen filmde Holly Earl, Jack Trueman ve Catherine Hannay başrolleri paylaşıyor. Shark Bait fragmanı sizlerle.

Read more

Romandan esinlenilen gerilim filmi Apple TV+’da yayımlanacak. Başrollerinde Elizabeth Moss, Jamie Bell, Phillipa Soo oynuyor. Shining Girls fragmanı sizlerle, keyifli seyirler.

Read more

Alex Garland tarafından yönetilen korku filmi 20 Mayıs 2022’de vizyona giriyor. Başrollerde Jessie Buckley, Rory Kinnear ve Paapa Essiedu oynuyor. Men fragmanı karşınızda, keyifli seyirler.

Read more

Adam Sigal’in yazıp yönettiği film 15 Nisan 2022’de vizyona giriyor. Başrollerde ise Rosa Salazar, John Malkovich, Shane West oynuyor. Chariot fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

22 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini Jordan Peele üstleniyor. Başrollerde ise Daniel Kaluuya, Barbie Ferreira, Steven Yeun ve Keke Palmer oynuyor. Nope fragmanı karşınızda, iyi seyirler.

Read more