Amerikan yapımı suç – drama dizisi 13 Kasım 2022’de gösterime giriyor. Dizide Sylvester Stallone’a Andrea Savage, Dana Delany ve Vincent Piazza eşlik ediyor. Tulsa King 2. fragmanı karşınızda, iyi seyirler.

Read more

14 Ekim 2022’de seyirciyle buluşacak olan diziyi Apple TV+ üzerinden seyredebilirsiniz. Başrollerde Antonia Desplat, Elektra Kilbey ve Charlie Hunnam oynuyor. Shantaram fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

21 ekim 2022’de seyirciyle buluşacak olan dizinin yaratıcısı Scott Smith oluyor. Başrollerde ise Chole Grace, Jack Reynor ve Gary Carr oynuyor. The Peripheral fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

Dennis Heaton ve Shelley Eriksen tarafından üretilen dizi korku türünde yer alıyor. Rhianna Jagpal, Italia Ricci ve Rhys Nicholson başrollerde yer alıyor. The Imperfects fragmanı sizlerle, iyi seyirler.

Read more

Damon Thomas tarafından yönetilen film 30 Eylül 2022’de seyirciyle buluşuyor. Başrollerde ise Elsie Fisher, Amiah Miller ve Chris Lowell bulunuyor. My Best Friend’s Exorcism fragmanı sizlerle, iyi seyirler.

Read more

Amerikalı karikatürist tarafından yaratılan başrol karakterinin fantastik hikayesi dizide işleniyor. Başrollerde Jenna Ortega, Christina Ricci ve Lisa Loring başrolleri paylaşıyor. Wednesday Addams fragmanı sizlerle, iyi seyirler.

Read more

Marvel karakterlerinden esinlenerek yapılan dizi Disney+ aracılığı ile diziseverlere sunuluyor. Başrollerde ise Mark Ruffalo, Tatiana Maslany ve Jameela Jamil yer alıyor. She-Hulk fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

Amerikan yapımı animasyon dizisi 1. sezonuyla ekranlara geliyor. Pete Docter’in yapımcılığını üstlendiği dizi her yaştan insanın ilgisini çekiyor. Cars on the Road fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

Başrollerinde Taron Egerton, Paul Walter Hauser ve Sepideh Moafi’nin oynadığı dizi Apple TV üzerinden yayımlanıyor. Mini dizinin sürükleyiciliği izleyenleri tatmin ediyor. Black Bird fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more

İlk bölümünün 21 Ağustos 2022 tarihinde yayımlanması beklenen dizinin yapımcılığını Vince Gerardis üstleniyor. Matt Smith, Emma D’Arcy ve Milly Alcock başrolleri üstleniyor. House of the Dragon fragmanı ile keyifli seyirler.

Read more