Milyonlarca izleyici tarafından takip edilen yapımlar karşınıza geliyor. 20 farklı diziden en dikkat çeken anlar sizlerle. En iyi anime diziler neler diye merak ediyorsanız, videoyu sakın kaçırmayın.

Read more

Bilim-kurgu türünde yapılan dizi The Sea of Tranquility adlı kısa filmden uyarlandı. Başrollerinde ise Gong Yoo, Bae Doona, Lee Joon ve Heo Sung-tae oynuyor. The Silent Sea fragmanı karşınızda, iyi seyirler.

Read more

Star Wars serisinin bir parçası olan efsane karakterin dizisi çekiliyor. Başrollerinde ise Temuera Morrison, Ming-Na Wen ve George Lucas oynuyor. The Book of Boba Fett fragmanı sizlerle, iyi seyirler.

Read more

League of Legends oyununun yaratıcılardan hazırlanan animasyon dizisi Netflix aracılığıyla karşınıza geliyor. İki efsane şampiyonun aralarında geçen hikayeyi anlatan Arcane, Kasım 2021’de seyirciyle buluşuyor.

Read more

Marvel evreni içerisinde önemli bir yere sahip olan karakter bu sefer kendisi için savaşacak. Üstün ok atma özelliği ile rakiplerini yere seriyor. Hawkeye ile aksiyona hazır mısınız?

Read more

Alexandra Daddario’nun başrolü üstlendiği Amerikan yapımı komedi dizisinin, 11 Temmuz 2021’de seyirciyle buluşması planlanıyor. HBO tarafından piyasaya çıkacak komedi dizisi şimdiden hayran kitlesini oluşturdu bile. The White lotus sizlerle.

Read more

9 Nisan 2021’de yayımlanması beklenen dizinin başrollerinde Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Shahadi Wright Joseph oynuyor. Korku türüyle oldukça ilgi çeken Them, ilk fragmanıyla izleyicinin karşısına çıkıyor. Keyifli seyirler.

Read more

Netflix yapımı dizi 23 Nisan 2021’de yayında olacak. Dizinin başrollerinde ise Jessie Mei Lee, Archie Renaux, Freddy Carter bulunuyor. Shadow And Bone fantastik konusuyla iddialı bir giriş yapacağa benziyor, keyifli seyirler.

Read more

15 Şubat 2021’de Netflix’te yayımlanmaya başlayacak olan dizinin başrolünde Kevin James yer alıyor. Bununla birlikte Sitcom tadında keyifli bir dizi sizi bekliyor. Şimdiden hayranları herkesin ilgi odağı olan The Crew, resmi fragmanıyla karşınızda.

Read more