Dünyanın en pahalı arabası Karlmann King, dış dizaynı karbon fiber kurşun geçirmez çelikten yapılmış, içinde ise buzdolabı, televizyon, kahve makinesi, Playstation 4 ve ambiyans aydınlatması gibi özellikler yer alan bir SUV. Karlmann King 3,8 milyon dolarlık fiyatla satışa çıktı.

Read more

Ultra konfor anlayışına cevap niteliğindeki Volvo S90 Ambience Concept, İskandinav lüksünü kendi dilinde anlatıyor. Tavan kısmında kuzey ışıkları, orman ya da yağmur gibi farklı görsel efekt uygulamalarının olduğu araçta bacaklar da öne uzatılarak seyahat edilebiliyor. Sadece Çin pazarında satışa sunulacak özel üretim bu aracı mutlaka görmelisiniz.

Read more

Aşırı lüksün sözlük karşılığı olan bu limuzin, görenlere “üste kat da çıksaydınız” dedirtiyor. İçine mini bir dans kulübünün kurulduğu limuzin, her türlü düğün, nişan, sünnet, after parti hatta festival gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacak büyüklük ve genişlikte.

Read more

Lüks araba denilince akla gelen markaların bu modelleri aklınızı uçurabilir. Lüks kavramına yeni bir estetik anlam kazandıran bu lüks arabalar izleyeni büyülüyor aman dikkat. İşte Mercedes Maybach 6, BMW 8 Series Coupe,  Lincoln Continental 2018, Rolls-Royce Sweptail, Porsche Panamera Turbo 2018, Audi A8 2018, Mercedes Benz S-Class Cabriolet & Coupe, BMW X7 2018. Adeta bir […]

Read more